Bar & Restaurant

Në restorantin tonë ju do të zbuloni vlerat e vërteta të gatimit tradicional shqiptar dhe atij mesdhetar. Pjatat tona janë të gatuara me ingredient bio e të freskët. Prodhimet e detit janë një tjetër specialitet i yni që vendosen në menunë e ditës në bazë të produkteve të siguruara nga varka jonë. Kombinimi i specialiteteve të ndryshme me traditat tona do ju dhurojnë një shije të paharrueshme!

Ju mirëpresim!

Ju Mirepresim!