Dhomë Familiare

Dhomat tona janë moderne dhe shërbimi ynë është bashkohor. Komode dhe mikpritëse dhomat tona janë të paisura me aparate televizive satelitore, garderobë, ajër të kondicionuar, tavolinë shkrimi, telefon, free internet, ballkon me pamje nga Deti si dhe shërbim në dhomë pa pagesë.